Om Lysmatic

Lysmatic Facader A/S producerer alt i glas og aluminium, lige fra mindre løsninger for private kunder til større facadeløsninger til erhverv og det offentlige.

Se vores løsninger

Håndværk, kvalitet & fleksibilitet

Lysmatic Facader A/S producerer alt i glas og aluminium, lige fra mindre løsninger for private kunder til større facadeløsninger til erhverv og det offentlige.

Vi er Nordsjællands førende aluminiumsleverandør af DVV mærkede produkter og har medarbejdere med over 40 års erfaring i alubranchen. Vi leverer alt indenfor facader, døre og vinduer samt automatik og vi besidder en bred og solid erfaring.

Vi tilbyder:

  • Design
  • Konstruktion
  • Tegninger
  • Produktion
  • Montering
  • Service / vedligeholdelse

Vi samarbejder med arkitekter, ingeniører, entreprenører, tømrer mv. Vi benytter aluminiumsprofiler fra vor tyske leverandør Eduard Hueck som fremstiller profilerne på deres eget moderne presseværk. Vore aluminiumsprofiler er CE-mærkede og vor leverandør er ISO 9001 certificeret.

Hos Lysmatic Facader A/S lægger vi vægt på det gode håndværk hvor kvaliteten af arbejdet taler for sig selv. Fleksibilitet er her i centrum idet vi tilbyder vores kunder special-tilpassede løsninger og fleksible leveringstider.

Har du behov en ny forretningsfacade, døre-eller vindueautomatik eller eksklusive løsninger til privaten, ja, Lysmatic Facader er leveringsdygtige.

Bestil service og vedligeholdelse

Har du brug for service / vedligeholdelse af din glas/alu-konstruktion, døre, vinduer eller automatik?

Så kontakt os nu på telefon: +45 48 71 30 45, eller udfyld formularen overfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt og aftaler service med dig!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

+45 48 71 30 45