Facader

Lysmatic Facader A/S producerer alt i glas og aluminium, lige fra mindre løsninger for private kunder til større facadeløsninger til erhverv og det offentlige.

Se vores løsninger

Hueck – Schüco – Sapa

Vi producere facader i flere forskellige profilsystemer og kan derfor tilbyde en stor variant i facadeløsninger kombineret med design fra byggeprojekt til færdiggørelse. Uanset om ejeren planlægger et hotel, en industribygning, en skole eller premium boliger – gør HUECK Trigon det muligt. Filosofien om enkel bearbejdning træder i kraft her, ligesom mulighederne for elegant og funktionelt design. Prøv os – uanset om du planlægger lodret, skråt, rundt eller i klynger, HUECK Trigon kan alt. Til vinkelrette, skrånende, flade og polygonale facadeoverflader Identisk profilgeometri for stolper og agterspejl, stolpeafskæring kan bruges som sprosser Profildybder fra 32 til 263,5 mm Forskellige dækprofiler Mulig som SG facade Systemkomponenter i tværserier: hardware, tilbehør, supplerende profiler, hjælpetilbehør og værktøjer Million-transom-stik godkendt af bygningstilsynet Meget termisk isolerende og passivhus certificeret Det er muligt at integrere en lang række elementer fra alle HUECK-systemer.

 

Bestil service og vedligeholdelse

Har du brug for service / vedligeholdelse af din glas/alu-konstruktion, døre, vinduer eller automatik?

Så kontakt os nu på telefon: +45 48 71 30 45, eller udfyld formularen overfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt og aftaler service med dig!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

+45 48 71 30 45